Blog / Warique ressalta per la qualitat de la cuina i el tracte del seu propietari.

Warique ressalta per la qualitat de la cuina i el tracte del seu propietari.

Excel·lent

Crítica gastronòmica amb el Dr. Josep Maria Corominas

 

En quechua, un warique és un lloc on la gent torna a menjar els seus plats ben cuinats, sense gluten. A Sant Cugat, trobem un restaurant amb aquest nom que també destaca pel tracte excel·lent de Teo, el seu propietàri. No coneixia la cuina nikkei, una interessant fusió de la gastronomia peruana amb la japonesa, i em va sorprendre per la varietat, originalitat i laboriositat dels seus plats casolans. Vaig provar diferents entrants com l’anticucho, empanada de cor de bestiar macerat amb ají – un ingredient que fan servir molt -, ceviche amb cítrics i moniato, konichiwà, o maki cruixent amb salmó caramel·litzat, i uramakis amb peix mantega i salsa chimichurri. Per continuar, els bao butaniku, o pa japonès amb chicharrón, que és una mena d’entrepà amb un interessant contrast de textures, i yakisoba amb yakimeshi, és a dir una combinació de fideus amb arròs molt gustosa. De postres, mochis (gelats) de festuc i mango. I per beure, un tastet de cervesa peruana i japonesa, que va arrodonir la fusió. 

 

La cuina és casolana i sense gluten, amb una màxima atenció al detall. 

 

 

Warique

Comparte este post

Recibe nuestra revista en formato digital

Suscríbete y recibirás cada edición de Flash Magazine Sant Cugat en PDF, cómodamente en tu correo.

Sigue leyendo

Lo bueno está por venir
Suscríbete.

No te quedes fuera. Suscribirte a nuestro blog es la mejor forma de estar al día con las últimas novedades, consejos y contenidos exclusivos que no compartimos en ningún otro lugar.

Otros articulos

El gran amor
—Qui és? No havíem quedat a les 12:00?— Jo m’he presentat puntual com un clau, però la Marta —pel que es veu— s’ha despistat,
Previous
Next