Blog / El model Zaha de Neolith aporta la netedat i textura ideal per degustar el menú d’Iker Erazkin a Uma

El model Zaha de Neolith aporta la netedat i textura ideal per degustar el menú d’Iker Erazkin a Uma

Menjar sobre la taula

L’exclusivitat és un concepte ampli que permet diferenciar una proposta d’altres. En el cas de la restauració, el nou establiment d’Iker Erazkin, un xef que crea distàncies en el món de la gastronomia barcelonina, engloba un concepte únic, més enllà dels fogons. Menjar directament sobre la taula és potser la característica més trencadora del restaurant Uma. “Necessitàvem un material net i d’una textura especial, com la que ens oferia Neolith”, explica la directora creativa de l’estudi d’arquitectes Sánchez Guisado, Silvia Sanchez. Atreta per les prestacions i l’estètica de la pedra sinteritzada de la marca, a més de valorar la bona disponibilitat de l’empresa a l’hora de crear un producte fet a mida, l’arquitecta va optar pel model Zaha, una reinterpretació de la pedra grisa iraniana, amb venes blanques, que deu el seu nom a la cèlebre arquitecta. El color del material aconsegueix tanmateix crear l’efecte de lluminositat adient per l’entorn.

www.neolith.com

Comparte este post

Recibe nuestra revista en formato digital

Suscríbete y recibirás cada edición de Flash Magazine Sant Cugat en PDF, cómodamente en tu correo.

Sigue leyendo

Lo bueno está por venir
Suscríbete.

No te quedes fuera. Suscribirte a nuestro blog es la mejor forma de estar al día con las últimas novedades, consejos y contenidos exclusivos que no compartimos en ningún otro lugar.

Otros articulos

Joan Miró a Sant Cugat
Aquest mes de març de 2025 es compliran 55 anys des que Joan Miró va iniciar la seva incursió en el món de l’art
Article base
Discover simple tips to effortlessly blend comfort and style. From versatile wardrobe staples to chic accessorizing tricks, achieve a look that feels as good
Previous
Next