Blog / La Bolera: un clàssic entre brases

La Bolera: un clàssic entre brases

El caliu de la cuina catalana sense sortir de la ciutat

a seva brasa és tan popular com els personatges que decoren les parets del menjador situat a l’entrada d’aquest emblemàtic establiment de Sant Cugat. Qui encara no hagi tastat les seves albergínies, entre les més verdures més sol·licitades, o els seus peus de porc, per variar de la botifarra o les costelles de xai, és que encara no coneix a fons l’oferta gastronòmica de la ciutat. Des de 1984, La Bolera és un dels restaurants amb més solera, tant per anar en família, com en grups grans, entre setmana o al cap de setmana, per gaudir del típic menú català de tota la vida:  embotits, pa torrat amb tomàquet – i all, pels més atrevits -, i brasa, abans d’acabar amb una crema catalana a l’antiga, entre altres  especialitats de la casa. 

La Bolera para Flash food Sant Cugat  La Bolera para Flash food Sant Cugat

Ramon Masó està al capdavant d’aquest restaurant familiar, que van inaugurar els seus pares l’any 1984, “quan Sant Cugat encara era un poble”.
Comparte este post

Recibe nuestra revista en formato digital

Suscríbete y recibirás cada edición de Flash Magazine Sant Cugat en PDF, cómodamente en tu correo.

Sigue leyendo

Lo bueno está por venir
Suscríbete.

No te quedes fuera. Suscribirte a nuestro blog es la mejor forma de estar al día con las últimas novedades, consejos y contenidos exclusivos que no compartimos en ningún otro lugar.

Otros articulos

El gran amor
—Qui és? No havíem quedat a les 12:00?— Jo m’he presentat puntual com un clau, però la Marta —pel que es veu— s’ha despistat,
Previous
Next