SCE organitza un esmorzar empresarial per abordar la professionalització i el govern corporatiu.

 El futur de les empreses familiars en debat

 

El passat 24 de gener, el QGAT Restaurant, Events & Hotel va acollir una nova edició dels SCE Esmorzars Empresarials, que va reunir una cinquantena d’assistents interessats a conèixer les claus del govern corporatiu en empreses familiars per garantir-ne la continuïtat i el creixement.

L’acte va començar amb la intervenció del president de Sant Cugat Empresarial, Eduard Torres, qui va donar la benvinguda als assistents i va presentar els ponents, destacant la importància de debatre sobre models de govern corporatiu per a la sostenibilitat de les empreses familiars.

L’esdeveniment, organitzat per Sant Cugat Empresarial, va comptar amb la participació de Xavier Relats, reconegut professor i conferenciant amb una dilatada experiència com a director general i conseller en empreses com Tous, Aïta o MD. Relats va oferir una ponència sobre les eines pràctiques per aplicar un model sòlid de govern corporatiu, incidint en els aspectes més rellevants per a l’èxit i la sostenibilitat de les empreses familiars.

Després de la conferència, es va celebrar una taula rodona que va comptar amb la participació de Celia Villalobos, Directora de Negoci de Google Espanya i Consellera independent de Majorica, i Álvaro Méndez, empresari familiar amb un consell professionalitzat en la seva empresa Abat, una destacada cadena de restauració. Els ponents van compartir les seves experiències i visions sobre com professionalitzar els consells de govern i garantir la sostenibilitat de les empreses familiars en un entorn econòmic cada vegada més competitiu.

Els assistents van tenir l’oportunitat de participar en el torn de preguntes, que va permetre generar un diàleg enriquidor entre els experts i els empresaris presents. L’acte va concloure amb un esmorzar relacional, que va facilitar el networking entre els participants.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.