05 Feb La receta millor guardada de Ester Pèrez Broto
L’hora del te
“M’agrada més barrejar infusions amb espècies que el te clàssic de tota la vida
La fotògrafa Ester Pérez Broto rep a l’equip del Flash food a la cuina de la seva casa, dissenyada per Bulthaup Gallery Sant Cugat, on gaudeix com mai d’aquest espai, encara que cuinar no és el seu fort. “Prefereixo el robot de cuina, amb el que estic descobrint moltes receptes sanes i fàcils de fer”, reconeix mentre ens prepara una de les seves infusions infal·libles per beure sola o per acompanyar amb un bocí de carrot cake, de la recepta guiada del llibre Cocina fácil, de Thermomix.
La recepta:
Infusionar tres bosses d’herbes al gust, ja siguin de tipus relaxant, detox, mentolades, per evitar refredats, o per combatre el fred. Jo les compro a Sant Cugat Granel, on també trobo la regalèssia per endolcir, el gingebre, per les seves propietats digestives, i la pela de taronja seca, per donar-li el toc aromàtic. Barrejar tots els ingredients a la tetera. Colar i servir. Fàcil!
Sorry, the comment form is closed at this time.