Conillas exteriors projecta jardins i terrasses atemporals per gaudir tot l’any

Espais exteriors per viure’ls

Les terrasses són sales d’estar a l’aire lliure i els jardins la seva prolongació més desitjada.  Crear espais únics, funcionals i estètics, aconseguint treure el màxim partit de cada metre quadrat, és un repte que requereix experiència. L’equip de Conillas exteriors està especialitzat a dissenyar i construir exteriors per gaudir sense límits.  “La geometria atemporal és uns dels conceptes que més importància li donem en començar un projecte.

Dissenyem  espais senzills i estètics que no passen de moda al llarg del temps”, explica Ignasi Conillas.  De la composició de l’espai, la selecció de materials, els mobles, la il·luminació i altres complements dependrà aquest equilibri entre funcionalitat i estètica. 

Partint de la idea i necessitat del client i tenint en compte l’objectiu final, els projectes es van modificant de mica en mica, fins a culminar en el resultat anhelat, fet a mida, que pot integrar jardins, en consonància amb el conjunt global.

   

D’acord a la seva especialitat, Conillas exteriors planifica la selecció de plantes, arbres i altres elements decoratius o funcionals  d’aquests espais verds per viure’ls. 

Conillas exteriors

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.