Crítica gastronòmica amb el Dr. Josep Maria Corominas

Amb ganes de tornar-hi!

Masia Vilallonga: un plaer gastronòmic envoltat de bosc

Can Vilallonga és una antiga masia envoltada de bosc, reconvertida en restaurant, amb amplis menjadors, decoració molt acurada, ambient càlid i servei molt amable i professional. La selecció que ens van oferir amb ocasió de la presentació de la carta de la nova temporada estiuenca, va començar amb un salmorejo de textura molt fina i sabor intens, croquetes de bacallà acompanyades d’un suau allioli que ressaltava el seu gust, una esqueixada de bacallà, lleugera i fresca, amb tomàquet trossejat i olives negres, i a continuació un plat molt original compost de carabassa a la brasa amb salsa tzatziki, pipes de garapinyada i uns excellents musclos a la brasa. De segon, i també a la brasa, pop amb el seu deliciós gust fumat i sobre llit de parmentier, i melós de xai desossat, cuit a baixa temperatura, que es desfeia a la boca. Els vins que ens van oferir per acompanyar, molt ben escollits, van consistir en un Albariño de Fefiñanes, de les Rías Baixas i un Dominio de Bornos, de la Ribera del Duero, que vam acabar de buidar en el moment més dolç de dinar consistent en el seu original pa torrat amb oli i sal i una bola de xocolata, i un també molt especial mel i mató, cremós i lleuger. En definitiva, un extraordinari dinar, que des d’aquí vull recomanar, amb ganes de tornar-hi.

Tota la brasa té un sabor fumat deliciós.

 

 

 

Els postres van endolcir una degustació d’entrants seguida de diversos plats a la brasa.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.