Deixem volar la imaginació… I les cortines, per Natàlia Roca, de Ridox

Cortines a l’exterior.

 

 

En l’imaginari de molts hi ha present l’escena d’un sopar d’estiu sota una pèrgola d’on pengen unes suaus cortines que es mouen lentament gràcies a brisa mediterrània. És una foto recurrent, cert, però agafant com a base aquesta podem traslladar-ho a les nostres necessitats o il·lusions.

Parlem de cortines per l’exterior i també de cortines d’exterior. I és que normalment en aquells espais on volem gaudir d’una tela que ens preservi la llum, impedeixi mirades, o simplement o més important, vesteixi l’espai, cal fer adaptacions i deixar volar la imaginació per aconseguir el resultat desitjat.

 

 

Les opcions són variades, des de teles suaus, lleugeres, fins a les clàssiques persianes enrotllables de fusta, les « alicantines », molt pròpies de l’entorn mediterrani. O podem combinar ambdues, o d’altres. El fet és que s’ha de valorar des d’un bon principi quina és la nostra necessitat. Probablement no trobarem la mateixa solució a unes cortines d’exterior per suavitzar l’efecte del sol, que unes teles que facin minvar l’efecte de l’oreig, tant propi de Sant Cugat, o un teixit que s’escaigui amb l’entorn. I no serà el mateix vestir amb cortines o caients una pèrgola moderna, clàssica o rústica i valorar si la vegetació pot ajudar a integrar el teixit.

Hem pensat en la comoditat del nostre espai exterior. Hem pensat en el mobiliari, en l’entapissat, en els coixins, en la roba de taula, i per què no recuperem la imatge que tenim al cap des d’un principi i ho traslladem a casa?

El ventall de teles d’exterior i per exterior que es pot trobar a Ridox de Sant Cugat és extens, i encara hi som a temps. Pensar i dissenyar com podem assolir els objectius, confeccionar-ho i instal·lar és un procés ràpid. Els industrials i artesans que treballen per Ridox ens asseguren unes entregues a temps. Tenim un equip que treballa perquè l’imaginari de cadascú es converteixi en realitat.

 

Per vestir l’espai exterior cal fer adaptacions i deixar volar la imaginació.

 

Les opcions són variades: des de les teles suaus, fins a les clàssiques persianes enrotllables de fusta, alicantines.

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.