Disseny, eficiència i funcionalitat amb Noem

 Imaginar un espai i fer-lo possible

Text: Rosa Vilarasau

Fotografia: Marc Díaz

Qui no ha somniat en tenir al jardí una habitació independent per a convidats o una oficina? Un espai per fer ioga o tocar un instrument? O senzillament una estança per llegir en silenci?

Nosaltres sí que ho hem fet, i des de NOEM ho fem possible.

Dissenyem a mida l’espai que necessites, estudiant l’impacte en el jardí, la posició dels arbres, l’orientació, les vistes i la connexió amb l’habitatge. Emprant un sistema constructiu amb estructura de fusta i sense les molèsties ni sorolls de l’obra tradicional fem realitat projectes personalitzats que combinen disseny, eficiència i funcionalitat.

Comparant els diferents sistemes constructius, la fusta ofereix nombrosos avantatges relacionats amb l’estalvi de temps, el control de costos i la versatilitat. Sumades a l’eficiència energètica, el confort i el component ambiental, aquestes característiques fan de la fusta un element preciós i preuat per a la construcció passada, present i futura. Per totes aquestes raons nosaltres estem enamorats d’aquest material i en som ambaixadors.

Com a exemple, us mostrem una de les nostres darreres construccions. Una moderna i lluminosa oficina integrada al jardí.

Els interiors funcionals i moderns en blanc contrasten amb unes façanes exteriors de fusta tractades amb autoclau gris que es confonen amb els arbres.

La  combinació amb grans finestrals permet l’entrada de la llum i l’aprofitament de la radiació solar per escalfar l’interior. I la combinació dels grisos de l’alumini i la fusta, en línia amb els tons del jardí, desprèn elegància i harmonia.

Aquesta oficina s’ha dissenyat i construït en setmanes, respectant tots els arbres existents dins la parcel·la i amb un sistema de fonamentació reversible sense formigó, que permetria desmuntar la construcció fàcilment. És per tant, una construcció de baixíssim impacte mediambiental.

Segons els seus ocupants, treballar aquí “és un luxe”. Nosaltres pensem el mateix.

Deixeu volar la imaginació i expliqueu-nos què necessiteu.

Nosaltres ho podem fer realitat.

Disseny, eficiència i funcionalitat amb Noem Disseny, eficiència i funcionalitat amb Noem Disseny, eficiència i funcionalitat amb Noem

Noem

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.