El nou showroom de Wynwood mostra les últimes tendències en parquets

Expertesa en fusta

Es podria dir que Jordi Domínguez és un self made man, un professional que s’ha format a base d’experiència, d’envoltar-se de la gent adient i de cops de crisis, perquè ja se sap que les recessions afecten de manera sistèmica a les empreses relacionades amb la construcció i aquest és el sector on sempre s’ha mogut. És per aquesta raó que en plena pandèmia ha decidit iniciar una nova etapa en la seva trajectòria inaugurant Wynwood, el seu primer showroom de parquets de qualitat. “Després de fer un petit estudi de mercat, vaig veure clar que aquesta era una bona plaça pel producte i servei que oferim als nostres clients”, explica al nou espai, càlid i acollidor, ple de mostres de diferents tipus de fusta en plena tendència, com el terra d’espiga que ha escollit pel nou establiment. Tot i que també treballa amb paviments sintètics, és amb aquest material noble amb el qual s’ha especialitzat, la base de diferenciació davant d’una competència més enfocada a la varietat d’oferta i preu: “Aquí despatxo als clients, d’un a un, donant una atenció totalment personalitzada”, comenta, content de poder posar a l’abast del client final la seva expertesa, com acostuma a fer amb els professionals, com arquitectes i interioristes, amb qui continua col·laborant. Apassionat de la fusta, “m’agrada perquè és autèntica, natural, és una qüestió de sensació”, no li falten raons per aconsellar la seva instal·lació, “al contrari del que es pot arribar a pensar, pràcticament necessita el mateix manteniment que un sintètic”, i defensa els petits canvis que pateix al llarg el temps, com “part del seu valor”.

 

El servei personalitzat i el coneixement de les particularitats que presenta la fusta són les seves bases de diferenciació.

 

Jordi Domínguez col·labora amb diferents professionals locals, tant arquitectes com interioristes per al subministrament i la instal·lació de parquets.

 

 

Wynwood

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.