29 Ene Maria Espin: L’ànima del Brau
Compromís i responsabilitat per un servei de restauració infal·lible
De pel·lícula, gran experiència gastronòmica, alta cuina, descobriment, molt i molt bo”. Aquests són alguns dels comentaris que trobaràs al Tripadvisor sobre el Brau, el restaurant situat a les instal·lacions de l’Augusta Pàdel. El seu menjador i terrassa estan pensats per donar el tracte personalitzat i exclusiu que mereix el servei del menú executiu disponible tots els migdies de la setmana i els plats a la carta, que se serveixen durant les nits de dijous i divendres i els caps de setmana. Brau by me, està signat per María Espín, el seu acrònim ‘me’ afavoreix un joc de paraules, que només fa que enaltir la personalitat i caràcter d’aquesta professional de la restauració, que ha decidit culminar la seva dilatada trajectòria posant sobre la taula tota la seva ànima en un projecte propi. “Sóc una apassionada de la cuina i de la meva feina”, admet alhora que remarca la importància de cadascun dels membres del seu equip, que la segueixen amb la responsabilitat i compromís que exigeix donar un servei de qualitat, amb essència. La decoració, que combinant diferents estils aconsegueix un sorprenent conjunt neutre i acollidor, inclou aquells detalls quasi invisibles a primera ullada, que contribueixen a crear l’aura que envolta aquesta proposta gastronòmica de Sant Cugat que cal tenir molt en compte.
Només amb la personalitat, decisió i implicació d’un bon líder, s’aconsegueix crear un equip totalment cohesionat.
L’equip del Brau. D’esquerra a dreta: Álex López, Laura Pastor, María Romero, José Rivera, Marc Castells, María Espín, Sandra Rioja, José Manuel Gómez y Oscar Ferré.
Sorry, the comment form is closed at this time.