One More Coffee aposta pels beneficis del format tradicional

Cafè en gra o càpsules?

 

Tot i que les càpsules han simplificat la preparació del cafè a les nostres cases i oficines, el format tradicional en gra aporta múltiples beneficis que no podem oblidar a l’hora de fer la nostra elecció. L’aposta de One More Coffee és clara i contundent, perquè els seus cafès d’especialitat de la varietat aràbiga arriben a casa nostra conservant la seva frescor, aroma i sabor original d’aquest fruit. La naturalitat que conserva el cafè acabat de moldre no és l’únic avantatge del seu consum, més sostenible i econòmic que les càpsules. Es calcula que cada dia es tiren prop de set mil milions de càpsules arreu del món sense reciclar-se correctament, un plàstic i alumini que encareix per dos el preu de cada tassa (entre 0,20 € i 0,30 € la tassa de cafè d’especialitat, en comparació als 0,45 € que costa una càpsula prèmium, aproximadament). El pòsit de cafè és compostable, un residu ric en nitrògens i fòsfor que el converteix en un adobament ideal per les nostres plantes i en un ingredient en tendència en l’elaboració de cremes i altres productes de cosmètica. Finalment, cal destacar que en el cas del cafè d’especialitat en gra, aquest és més saludable, ja que conté menys cafeïna i en estar caramel·litzat, no necessita sucres afegits.

 

El cafè en gra conserva la frescor, l’aroma i el sabor original d’aquest fruit. El seu consum és més sostenible i econòmic.

L’estalvi que suposa per una família que consumeix una mitja de quatre cafès al dia passar de la càpsula al cafè d’especialitat en gra, és de prop de 300 € l’any.

 

 

One More Coffee

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.