Studi Goves transforma aquest espai assolint una atmosfera brillant i acollidora

Llum a dojo

 

La transformació d’aquest pis a Abrera, Martorell, és un exemple molt representatiu del que és Studi Goves. Es tracta d’una reforma integral assolida gràcies a la perfecta coordinació entre les quatre branques que domina aquest estudi: direcció d’obra, arquitectura, interiorisme i disseny. “El contrast entre què hi havia i el que hi ha és esfereïdor. Costa creure que sigui el mateix espai”, afirma l’actual propietària de l’habitatge.

 

 

El fet de treballar amb equips propis i no subcontractar els permet ser molt precisos en les modulacions que requereix cada projecte. No hi ha límit a l’hora de personalitzar i dissenyar qualsevol aspecte adaptat, tant en geometria com en materialitat, en funció sempre del pressupost i les necessitats de cada client.

En aquest cas, veiem d’entrada una redistribució inicial de l’espai, que havia estat concebut per una arquitectura antiga: envans innecessaris, passadissos i espais morts que reduïen l’espai a escala física i visual i disminuïen la llum. “Justament aquest aspecte, l’optimització de la llum per aprofitar-la al màxim, és una de les característiques identitàries del nostre estudi”, afirma Lourdes Gomez.

 

 

 

Conclosa la reforma, l’espai es revela davant dels nostres ulls amb una gran vidriera que permet l’entrada de llum natural a tot el pis, proporcionant una gran sensació d’amplitud. La creació dels diversos espais a través dels materials de construcció és una altra virtut de Studi Goves; aquesta habilitat, tant en el pla horitzontal com en el vertical, permet la separació de les habitacions, però al mateix temps manté una connexió fluida entre elles.

En tot el projecte, predominen clarament els materials nobles com la fusta i la pedra. La fusta natural és la protagonista del paviment, del revestiment de les parets, de la taula del menjador i fins i tot del banc connector fet a mida pel fuster de Studi Goves. Al bany, destaca una peça de pedra natural totalment personalitzada en acabat, disseny i mida. A la cuina, tant els materials com la cortina presenten tonalitats clares que aprofiten la llum exterior i creen una atmosfera acollidora.

 

 

Studi Goves

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.