Consells per a una casa amb art i estil. Per Marta Tobella, de Sacum

Decorar les parets

 

L’elecció de com decorar les parets de casa pot marcar una gran diferència. És comú sentir la necessitat d’omplir els espais buits de manera impulsiva, però adoptar un enfocament meditat pot conduir a resultats més estètics.

Quan es tracta del saló, un dels desafiaments més freqüents és la gran àrea buida sobre el sofà. Sovint, la solució més òbvia sembla ser una peça gran, però aquest opció pot resultar costosa i difícil de trobar, especialment si estem parlant d’art original. En lloc d’això, podem considerar crear una composició amb diverses peces més petites, com a díptics o tríptics, que es complementin entre si. Assegura’t que les obres estiguin alineades correctament i col·loca-les a una alçada adequada, a pocs centímetres del sofà.

 

També cal evitar la temptació de penjar quadres petits entre les portes dels passadissos, ja que pot crear una sensació de desordre i desequilibri. Com a alternativa, a mi m’agrada triar peces més grans que s’ajustin millor a l’espai. Al igual que en el dormitori, on podem centrar una peça de gran format damunt del capçal del llit o, de no tenir-la, posarem una més petita descentrada per a agregar interès visual a l’habitació.

Finalment, no subestimem l’impacte de la decoració en els lavabos. Agregar obres emmarcades pot transformar per complet l’atmosfera d’aquests espais, agregant un toc d’estil i personalitat.

 

 

Sacum

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.