10 Mar La cuina sense fums per gaudir i compartir del Sabàtic
El restaurant reuneix tres ingredients bàsics per triomfar: tracte personal, una carta estructurada i un ambient cuidat
Amb una carta curta i ben estructurada, el personal de Sabàtic, uns dels grans actius d’aquest petit restaurant amb terrassa i pati interior de la plaça Pep Ventura, rep a la seva fidel clientela amb una amable benvinguda, reforçada amb la creació d’un agradable ambient d’estètica italiana bolcada en els petits detalls. La vaixella de ceràmica creada per la mateixa propietària, l’arquitecta Arianna Russo, al seu taller situat a escassos metres del local, combina amb la decoració floral i la tèxtil. Una ideal posada en escena per gaudir de plats per compartir, sortits d’una cuina sense fums, ecològica i original, basada en la cocció al buit, capaç d’elaborar el costellam de porc més melós, l’hummus d’albergínia més exòtic, o el foie gras del xef més sorprenent, entre altres receptes originals que han anat millorant des que va obrir les seves portes fa prop de tres anys, com l’ou d’ànec trufat o la cassoleta de pop amb patates confitades amb cítrics i festucs, dues de les especialitats que han conquistat el cor dels santcugatencs més sibarites.
Sorry, the comment form is closed at this time.