Crítica gastronòmica amb amb Josep Maria Corominas, apassionat “del bon menjar i millor beure”

“Em va cridar l’atenció l’innovadora cuina del Sabàtic”

En descobrir el Sabàtic, em va cridar l’atenció la seva innovadora cuina, sense fums, així com els plats originals, per compartir. És una de les opcions setmanals on la meva dona, Olga,  i jo, acudim sens falta, per tastar el seu menú, a escollir entre un primer plat i una pasta, sempre al punt, com no podia ser d’una altra manera, al restaurant d’una italiana mundana, que mai deixa de sorprendre’ns, amb altres opcions, que també tastem al cap de setmana quan tornem amb els amics a provar la carta, que canvia segons el producte de la temporada, i que sempre acompanyem amb algun vi de la seva cuidada bodega,  recomano el Scaia,  blanc o negre,  depenent del moment, tots dos són boníssims i mariden molt bé amb el tàrtar de tonyina que sempre demano per mi sol, el meu favorit!

No Comments

Post A Comment