Aquest estiu les vacances es viuen al jardí de casa

Però no a un jardí qualsevol; al jardí amb el que sempre has somiat. Amb piscina, zona chill-out, cuina exterior amb tancaments de vidre i paviments de fusta i molt més.

 

Del confinament hem sortit havent-hi après moltes lliçons, però una de les més importants és que no importa tant on siguem, sinó amb qui. Perquè després de romandre setmanes mantenint zero contacte humà i vivint-ho tot a través de les pantalles, ara no ens imaginem el nostre oci sense els amics, nebots, fills, pares, éssers estimats.

Hem assumit també que el viatge que teníem pensat per aquest estiu és molt probable que no el fem; Tokio, les Filipines o San Francisco hauran d’esperar. Això no significa, però, que hàgim de renunciar a viure un estiu de somni. Si no podem portar-te de vacances, haurem de portar-te les vacances a casa, com fa la dita amb Mahoma i la muntanya.

I és que si hi ha un bon moment per reformar la nostra terrassa o jardí, per instal·lar la piscina amb la qual portem tants estius somiant o per dissenyar un nou entorn verd que ens faci sentir més a gust, és aquest. Perquè convertir l’espai exterior de casa nostra en un complex vacacional és una inversió que no només ens durarà 15 dies o 1 mes, com el viatge de cada any; ens durarà tota la vida. I també que, com a casa, enlloc.

Una cuina a l’exterior, una piscina on gaudir amb els nostres nets, un jardí amb tarimes de fusta i plantes que ens inspirin, una zona chill-out i una pèrgola bioclimàtica que ens permeti gaudir de l’exterior sense haver de recórrer a l’aire condicionat o a l’interior quan plou.

Somia amb tot això i més perquè la terrassa o el jardí que sempre has imaginat els pots aconseguir de la mà de l’especialista en arquitectura d’exteriors Ignasi Conillas. El despatx santcugatenc s’ha proposat posar-nos les coses molt fàcils i còmodes aquest estiu i per això ens ofereix descomptes molt interessants i solucions úniques per abordar qualsevol classe de projecte d’arquitectura exterior o reforma de jardí. 

 

 

 

 

Pèrgoles, paviments de fusta, piscines i cuines d’exterior.

Ignasi Conillas

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.