Crítica gastronòmica amb el Dr. Josep Maria Corominas

“La cuina moderna i mediterrània del Vulcano està elaborada amb il·lusió”

 

 

He tingut el privilegi de provar la nova carta del restaurant Vulcano per aquesta temporada justament el dia de la seva reobertura després del confinament. Per obrir boca, ens han servit un foie caramel·litzat amb melmelada de violetes que és un gust pels paladars oberts i unes boníssimes croquetes d’ànec  acompanyades amb codony i fruits del bosc. Tot seguit, l’amanida de stracciatela de burrata amb sardina fumada, tomàquets dolços i pistó de festucs, tant estètica com lleugera. Un interessant preàmbul dels plats principals, un tastet de tataki  de salmó Suke amb notes de salsa de soja i sèsam, un caneló de brandada de bacallà molt gustós i les aletes de pollastre desossades amb ceba caramel·litzada i un toc de curri molt suau, d’una elaboració espectacular. I per acabar, una selecció de formatge manxec, d’allò més bo. Tot acompanyat d’un Ribera de la completa selecció de vins de la carta, que ha arrodonit una vetllada molt agradable a la terrassa d’aquest restaurant que sorprenentment m’havia passat desapercebut fins ara. Cal destacar el servei: discret, ràpid i amable. Us animo a escollir Vulcano. De ben segur, no us decebrà.

 

“M’ha sorprés la terrassa, respira confort i tranquil·litat, i el seu servei ràpid i discret”.

 

 

 

Stracciatella de burrata amb sardina fumada

 

Croqueta de Pato Pekín.

Vulcano

 

No Comments

Post A Comment