Art a mida de la teva paret. Per Natàlia Roca, de Ridox

Murals

 

Quan ens replantegem redecorar els nostres espais, sempre pensem en el mobiliari, els punts de llum, els recorreguts i els elements decoratius, però sobretot en el marc que ha d’acollir-ho. Aquest marc solen ser les parets.

 

El color de la pintura ha estat durant anys la decisió més important quan va decaure la utilització del paper pintat. Ara fa uns anys, quan la tecnologia ho va permetre, va renéixer la seva aplicació, però amb un nou concepte, el mural decoratiu. Les marques especialitzades en paper pintat vananar a poc a poc introduint dissenys que permeten estampar en les parets veritables obres d’art creades pels dissenyadors més reconeguts. Uns panels que s’adapten a la mida que el client final necessita integrant-ho d’aquesta manera a la paret. Això s’aconsegueix gràcies a la utilització de panells verticals que posats per ordre sempre encaixen pels dos costats. És tan senzill com mesurar la paret a decorar i escollir qualsevol dels dissenys que podem ensenyar-te a les nostres botigues-showroom de Sant Cugat y pròximament també a Vilanova i La Geltrú. El paper s’entrega perquè el dibuix escollit encaixi perfectament, en diversos panells, en la paret escollida.

 

 

Gràcies a l’extensa oferta dels millors fabricants que disposem a Ridox, aconseguim introduir un nou element decoratiu que no ocupa espai, però que ens ofereix profunditat, efectes tridimensionals, coordinació amb la decoració ambient, imatges trencadores, sensació de llum on no n’hi ha, i una llarga llista de possibilitats amb l’únic límit de la imaginació. A Ridox t’ajudem a trobar aquell mural que millor s’adapti a les teves necessitats.

 

Ridox

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.