Consells per sentir-te bé a casa teva

Decorar per la pau

 

 

Tot i que sembla una evidència, a l’hora de dissenyar una casa és imprescindible orientar-la cap al sol.  Hem d’intentar inundar-la de llum natural, com més millor, evitant sempre que els mobles estiguin d’esquena, impedint la seva entrada.

Un color clar a les parets ajudarà a fer que aquesta reboti, efecte desitjat. No cal pintar de blanc, però cal tenir en compte que hi ha molts tipus de tonalitats, des dels més càlids, que jo recomano, com l’anomenat “blanco hueso” amb tonalitats marrons molt clares, als més freds, que prefereixo no fer servir.

També m’agrada integrar el color en marcs, portes i sòcols, especialment quan no es poden dissenyar des de zero, amb fustes massisses o molt especials.

En moblar l’espai, és preferible posar pocs mobles i grans, sempre davant de les parets i façanes, mai al mig d’una sala, que obstaculitzi l’angle de visió.

Una vegada tenim la base, és hora de decorar amb objectes de fibres naturals, plantes, llibres, quadres, i altres records que ens il·lusionin i aportin el caliu i la pau cercats.

 

Si no t’atreveixes amb les plantes, pots posar branques verdes en un gerro gran.

 

Les finestres s’han d’obrir perquè entri llum natural a tots els racons de la casa.

Les portes de fusta natural són d’una estètica molt especial.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.