Cortines. No tot és la tela. Per Natàlia Roca, de Ridox

 

Sou a casa i mireu al vostre voltant. Amb el temps heu anat cercant la calidesa, el confort, que la vostra empremta sigui present en els detalls. Tant se val el tipus de casa, d’espai, de concepte arquitectònic, sempre hi ha una solució i una opció per assolir allò que busquem per la nostra llar.

Quan des de Ridox ens enfrontem a la demanda de serveis tèxtils, majoritàriament cortines, comencem estudiant quin tipus de cortina és el més adient o possible per l’estructura de la finestra, i això implica la visita a casa del client per valorar la viabilitat d’un o altri tipus de cortina.

Barres, riells, enrotllables, plegables, venecianes, panells, i una llarga llista d’opcions amb les seves variants estètiques fan que sempre hi hagi una possibilitat, per molt que els arquitectes actuals s’entestin a posar-nos les coses complicades.

 

 

I aquesta visita a casa del client és molt més important que no només per validar les opcions, si no per entendre sobre el terreny quines són les expectatives de decoració buscades. És cert que podem influir en el tipus de tela, en el teixit, en la gamma cromàtica, però on hem de ser forts al mateix temps que prudents, es en el tipus de suport per les cortines. Unes cortines excel·lents en unes barres o riells que no corresponguin, en un espai que no hi sigui adient, o amb una confecció equivocada lluiran ben poc.

És lògic pensar, i fins i tot un pot ser un raonament acceptable, que unes cortines només han de servir per guanyar privadesa. Però tinguem en compte que per les seves dimensions, uns quants metres quadrats, seran un protagonista permanent en les nostres estances. Privadesa la busquem en una finestra de safareig, o en una del bany, però al dormitori, a la sala o al menjador, on passem llargues estones, els hi hem de donar tanta importància com a la vegada poc protagonisme. És una decisió complicada, cert, i és per això que deixar-se aconsellar per l’experiència, per cert, a Ridox ja fa més de cinquanta anys que posem cortines, és una garantia.

 

 

 

 

Ridox

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.