Crítica gastronòmica amb el Dr. Josep Maria Corominas

“La carta del Sticks inclou plats molt imaginatius i bons”

Si encara no coneixeu el restaurant Sticks, us recomano anar-hi més d’una vegada. La seva extensa i variada carta inclou plats de la seva interessant visió de la gastronomia japonesa fusionada amb l’asiàtica, la hawaiana i la pròpia del país. Per anomenar alguns exemples gràfics, les gyoses de botifarra de pagès, els dumplings negres de sèpia i calamar en la seva tinta, i els nigiris de salmó flamejat, demostren que la imaginació pot crear una cuina del més original. Afegir que el local modern i funcional, és molt acollidor i agradable, en línia amb el personal, educat i servicial, per a una experiència rodona. Per acabar, cal comentar la cura amb la qual presenten la seva carta de vins, ben triats i seleccionats, amb una nota de tast en nas i boca de cadascun d’ells, per a empatitzar amb els que agraïm aquest tipus d’informació addicional. Em deixaria un apunt important si no afegís que l’especialitat de la casa quant a postres es refereix; una crema de maracujà, per cert molt refrescant i refinada.

 

 

“Una interessant cuina de fusió amb base japonesa, servida per un personal educat i servicial en un local modern i agradable”

 

Els uaramakis, o sushi rolls, són tan imaginatius com els seus noms: Uff, Over the raibow, Amelie, etc.,tots ells s’han d’anar tastant.

 

Altres plats inclouen poke bowls, sacs de gambes i verdures, rotllos de primavera, llagostins arrebossats i woks.

 

Sticks

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.