La segona proposta marca Foodies de Julen i Fàtima

Descobrint el Blau

És el color del mediterrani, el mar que connecta Europa, amb l’Àfrica i l’Àsia, testimoni de cultures riques en gastronomia com la grega, la turca, la italiana, l’espanyola i la catalana, el blau denota connotacions de fusió, i també d’amabilitat, confiança i un punt de fantasia, valors que defineixen el restaurant que porta aquest nom i que ha calat des dels seus recents inicis en el públic santcugatenc. Tot i que ha estat un descobriment parcial, es tracta de la segona proposta de Julen Blanco, l’alma mater, juntament amb Fàtima Ouhida, del consolidat Foodies de Valldoreix, un descobreix el Blau a mesura que se’l va fent seu, com si la seva carta escoltés els desitjos de cadascun dels seus clients, que han recolzat la seva idea de gastronomia de fusió amb entusiasme. La creativitat, sense límits de Fàtima, s’ha unit a la il·lusió de Julen, ambdós apassionats de la restauració i de la decoració, per donar vida a una fórmula que combina producte de la millor qualitat a un preu molt competitiu en un espai que també fusiona amb encert diferents estils decoratius, donant com a resultat un eclecticisme tranquil i molt mediterrani. Molt blau.

 

La fórmula guanyadora del Blau by Foodies combina producte d’alta qualitat a un preu molt competitiu.

 

La sol·licitada terrassa permet gaudir de les creatives receptes de Fàtima Ouhida sota l’emblemàtica arcada de la plaça de Sant Pere.

 

La decoració eclèctica combina elements escollits del Marroc, com els coixins ètnics i els fanals de metall, amb càntirs de terrissa típics catalans.

 

La nova carta, formada per sorprenents plats per a picar, entrants, principals i postres, tots ells pensats per a compartir de manera informal, incorpora l’infal·lible hummus de pèsols amb carpaccio de carabassó, una Gilda de bacallà amb tomàquet séc i la burrata amb carabassa rostida, pera i tomàquets confitats.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.