Estrenar casa de nou amb Noem

ATICS SOSTENIBLES

Text: Rosa Vilarasau

Fotografia: Marc Díaz Gallego

La reforma integral d’una propietat on hem passat bons moments ens dona la oportunitat de repensar totalment els espais i d’adaptar-los a noves necessitats.

La reforma integral que il·lustra aquest article és un bon exemple de còm la fusta com a material aconsegueix en setmanes transformar un pis que ha quedat antiquat en un lluminós i acollidor àtic d’alta eficiència energètica.

 

 

Les solucions constructives preindustrialitzades en fusta combinades amb les innovacions en tancaments de vidre ens han permès dissenyar espais generosos i continus i assolir un canvi radical en l’espai en poques setmanes. Les instal·lacions de baix consum i els aïllants naturals ens han permès garantir un altíssim confort tèrmic amb mínim consum i control.lar domòticament des de la pantalla d’un mòbil el funcionament de la casa. Panells de fusta tècnica lleugers i autoportants han permès muntar en un temps rècord un sostre aïllat amb l’acabat natural en un espai de difícil accés. Vidres amb control solar permeten el monitoratge de la llum i de la temperatura de l’espai i alhora gaudir de les vistes. I retalls de la fusta massissa emprada en la construcció s’han convertir en càlides superfícies de treball i peces de mobiliari.

 

 

El resultat de la reforma ha permès aprofitar les possibilitats de l’espai molt millor que en la època en que es va construir. Els nous espais avui combinen detalls originals de la construcció amb nous materials tècnics  i elements de disseny senzill i pràctic, que permeten als propietaris i als seus convidats gaudir de cada recó i adaptar-lo a les necessitats d’un entorn de muntanya. I tot això respectant el desig de la propietat de portar a terme una reforma amb criteris de sostenibilitat i mínima petjada de CO2.

 

 

Un exemple clar de còm amb la fusta i amb una reforma ben projectada podem assolir els nostres objectius de confort, cost i sostenibilitat, i estrenar casa amb renovada il·lusió.

Els aïllants naturals garanteixen un alt confort tèrmic amb el mínim consum.

 

Noem


No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.