La decoració tèxtil de Ridox Sant Cugat per vestir les nits d’estiu

Els sopars a la fresca

El temps d’estiu trasllada les relacions socials al capvespre, a trobades un cop s’ha acabat l’activitat d’oci, el moment de descans que acompanya una frescor desitjada al llarg del dia.

 

Guell Lamadrid by Lázaro Rosa-Violán (Col·lecció La Cala)

 

En aquells sopars que es van programant ara a casa d’un, i després a casa d’altres, sovint es busca una escenografia que acompanyi aquesta relaxació i complementi la il·lusió del moment.

 

Què hi fa Ridox parlant de sopars de nits d’estiu, de reunions de capvespre? A casa sempre s’ha parlat de vestir la taula a l’hora de parar-la per un sopar amb amics. Així doncs aquí ja hi entren les teles per cobrir, per fer estovalles, per fer els camins de taula o uns senzills sota plats. Uns pocs metres de tela, confeccionats a mida de la taula, amb tovallons a joc, no només vesteixen la taula, si no que trasllada als comensals la il·lusió d’aquella trobada. Sovint pensem en unes espelmes, unes flors estratègicament situades, però aquest detalls necessiten un marc que les faci destacar. Una taula amb teixits naturals, cotó o lli, ofereixen la frescor adient sobre la que disposar plats i copes.

 

Osborne & Little by Matthew Williams ( Col·lecció Deya)

 

Però la intervenció de les possibilitats que ofereix Ridox no es limita a les extenses opcions per la taula, si no que obrint el focus i aixecant la vista dels plats trobem d’altres objectes que poden fer d’una nit fresca una vetllada extraordinàriament càlida. Intentem traslladar també l’interès dels amics i convidats cap a l’entorn.

 

Els coixins son probablement els complements que més s’agrairan en les llargues sobretaules nocturnes, tan sigui a les cadires que envolten la taula com en els sofàs que acompanyin l’estança. Aquí hi torna a entrar Ridox. Uns coixins que s’integrin en la decoració escollida, que traslladin comoditat al convidats ens garantiran una reunió exitosa.

 

Si el sopar es a la terrassa, al jardí, en una pèrgola, també podem jugar amb teles per fer tendals, per fer caients o inclús unes cortines que filtrin aquell aire del garbí fins que aquest se’n vagi a dormir.

 

Yutes ( Col·lecció Linos)

 

A la nostra botiga i showroom de Sant Cugat us assessorarem per escollir totes aquelles teles que facin d’aquestes trobades moments desitjats. Els millors dissenyadors i fabricants tèxtils s’han inspirat en les nostres costes per plasmar-ho sobre les teles. I els nostres tallers convertiran les idees en realitats.

 

www.ridox.es

Cr. Dr. Murillo, 2 – Sant Cugat

936 744 300

@ridox_decoracion

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.