Marina Sezam trasllada el seu estudi d’interiorisme i construcció d’espais al carrer París

Construint refugis funcionals i de confort

“Ens ho passem bé projectant, però el nostre valor afegit és la manera amb la qual construïm els espais”. A Marina Sezam no li tremola la veu en afirmar que els punts forts del seu estudi consisteixen a executar les obres d’un projecte coordinant tot el personal involucrat – factor que engloba gran part de la seva complexitat – assessorant en la selecció dels materials més adients – tenint en compte la seva durabilitat, practicitat i intemporalitat – en el termini establert pel client. “Som realistes i per això anteposem la funcionalitat a l’estètica, sense deixar de crear ambients harmònics, intentem provocar sentiments de refugi i confort”, explica Marina al capdavant d’un equip format per quatre dones apassionades de l’interiorisme, la construcció i la decoració, Aquesta persecució d’espais on el client es trobi realment a gust les ha portat a jugar-se tota la seva feina a l’obra, on es posa sobre la taula el know how dels professionals del sector més enllà de totes les intencions que s’estableixen sobre el paper. “S’ha de ser realista, el que queda a casa del client és l’execució, tant en la distribució, com en els materials i la il·luminació, tot s’ha de resoldre bé”, corrobora la dissenyadora i emprenedora. Encara que la seva especialitat són els habitatges, els quinze anys d’experiència executant obres li han obert les portes al món del contract i els locals comercials, sector en el qual es mou amb altres premisses, ja que sense deixar de costat la funcionalitat harmònica del resultat, estudia amb precisió acurada la rendibilitat de cada metre quadrat que dissenya i executa.

 

A la funcionalitat harmònica dels habitatges que Marina Sezam dissenya i executa se suma el concepte de rendiblitat en els projectes contract i locals comercials.

 

D’esquerraa dreta Marina Sezam amb Marta Soler, Paula Llucià i Marta Ruiz.

 

El nou estudi de Marina Sezam al carrer París és un exemple de com el seu equip crea espais funcionals sense perdre l’estètica requerida per trobar-s’hi a gust.

 c/ París 151-155

www.sezam.es

T 628 26 68 23

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.