Ocoa travel proposa destins encisadors per aquestes dues noves modalitats de viatge

Earlymoon i babymoon

 

L‘habilitat per dissenyar viatges a mida del client ha fet que Ocoa travel estigui a punt de complir 20 anys com l’agència de viatges boutique referent a Sant Cugat. Saben com adaptar-se a la demanda. Aquest cop ho han fet oferint la earlymooni la babymoon, dues modalitats de viatge que guanyen adeptes entre les noves generacions. Duren entre 7 i 10 dies i es col·loquen, per aquest ordre, abans i després de la seva germana gran, la honeymoon.

 

 

La primera és un viatge previ a la boda per acomiadar-se de l’etapa de festeig. La segona, un homenatge que els futurs pares es fan a si mateixos per celebrar l’última ocasió de viatjar en parella. La recerca de noves experiències i l’ús de les xarxes socials s’alien perquè els joves que estrenen una vida en parella s’apuntin a aquesta nova tendència.

Les parelles que celebren la earlymoon es decanten generalment per destins exòtics on puguin viure experiències atractives. Algunes idees suggerides per Ocoa travel inclouen descobrir el Mar Roig d’Egipte, gaudint d’una de les millors ubicacions del món per fer busseig; dormir en un martian dome al desert de Wadi Rum de Jordània, experimentant la sensació d’estar a Mart, abans de relaxar-se al Mar Mort; o deixar-se seduir per l’exquisit servei de l’hotel Six Senses Zoghy Bay d’Oman, on es pot arribar en parapent, a l’estil 007.

 

 

Les parelles que aposten per la babyboom busquen majoritàriament el relax perquè la dona gaudeixi els últims dies d’embaràs com es mereix. La Riviera Maya, a Mèxic, és una alternativa ideal. A Ocoa travel recomanen l’Hotel Casa de la Playa, de l’arquitecte David Quintana, amb les seves precioses piscines infinity a sobre el mar. Una altra alternativa són les Maldives, on proposen qualsevol hotel de la cadena Soneva, famosos pels seus magnífics spas i la gràcia de les seves villes overwater.

 

 

Després de consolidar-se com l’agència preferida dels viatgers d’alta gamma de Sant Cugat, Ocoa travel opera amb el mateix èxit a Madrid, en una delegació ubicada a l’exclusiu Club Alma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocoa Travel

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.