La pizzeria reivindica la figura de la nonna en la seva nova imatge

5 anys de Mecànic Pizza!

 

Després de 5 anys, Mecànic Pizza celebra un aniversari amb moltes novetats. El seu amor per la pizza es manifesta en diverses formes: a través dels seus plats, de l’espai del restaurant en un antic taller mecànic i de la seva filosofia centrada en «l’Amore per la pizza». La pizza napolitana, declarada patrimoni immaterial per la UNESCO el 2017, és la reina de la carta, feta amb matèries primeres de qualitat i amb l’ingredient principal: l’amor. La cultura italiana i la figura de les nonne – les iaies – tenen un paper fonamental en la cuina de Mecànic, que les incorpora com un element visible i present en la seva nova imatge.

 

 

Amb la seva renovada proposta, Mecànic Pizza vol continuar oferint el millor producte amb les millors matèries primeres i vins naturals i ecològics. Les pizzes especials destaquen per presentar productes de temporada i regionals, com la coppa – embotit de porc de la zona de Parma -, acompanyades d’una selecció de vins tant italians com locals, com l’oli d’oliva verge extra de Marge – fet a Can Calopa -, o la kombutxa ecològica Filgut de Sant Cugat.

Així, la pizzeria d’arrels napolitanes del nucli antic de Sant Cugat reafirma el seu compromís amb l’amor per la pizza i rendeix homenatge a les tradicions culinàries italianes, especialment a través de les nonne.

 

 

 

Mecànic Pizza

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.