Ona light ofereix un servei d’assessorament integral per il·luminar bé la teva llar

Qüestió lumínica i decorativa

La casa és l’espai on transcorre la nostra vida i de la seva correcta il·luminació depèn que ens hi sentim a gust. Crear un ambient còmode, on puguem desenvolupar les diferents activitats diaries és una qüestió de planificació i execució. Ona light és el partner ideal per aconseguir un espai càlid i íntim, ampli i confortable.

L’empresa, que disposa d’una botiga al carrer Rius i Taulet, treballa exclusivament a Sant Cugat, “on cada cop hi ha més cultura lumínica, gràcies en part als estrangers que s’estableixen a la ciutat, especialment els alemanys i anglesos, que ho consideren quasi un art”, assegura Francesc.

El tó o temperatura de la llum –més o menys càlida -, és un dels aspectes que influeixen a l’hora de decidir la il·luminació d’una casa, juntament amb l’estètica dels aparells, on les tendències o modes també intervenen. Clàssiques, modernes o de disseny, el ventall d’Ona light s’adapta també al pressupost del client. “El millor és anar a casa seva i un cop ens fem a la idea de les seves necessitats, li oferim les millors opcions perquè els llums facin la seva funció lumínica i decorativa”, argumenta l’expert en il·luminació.

Pel que fa a la primera funcionalitat, no és sempre evident, com en el cas dels banys. En aquest espai, il·luminació és especialment important a l’àrea del lavabo, on que ha de venir de dalt o dels laterals del mirall per evitar reflexos i perquè un no es faci ombra a si mateix, i una general, que pot ser més decorativa, per tal que l’ambient sigui agradable. Com a tendència creativa, destaquen les tires de leds encastades al sostre o a la paret, en diferents colors i formes per il·luminar la dutxa o la banyera.

La tecnologia Led s’ha establert definitivament a l’àmbit domèstic, tant per l’estalvi energètic com l’econòmic que suposa, en un 95% dels casos.

En referència als aparells ecològics que fan servir l’energia solar per carregar-se, Francesc alerta de què es tracten d’objectes d’importació low cost que no sempre acaben de funcionar correctament, però “per donar un punt de llum, fan la seva funció decorativa”, concreta.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.