Pizza a punt s’estableix a Sant Cugat amb la seva proposta gastronòmica de proximitat

Catalunya en una pizza

Sant Cugat ja té pizza! Amb tomàquet, mozzarella, orenga, formatge brie, de cabra i parmesà, és una de les varietats que més demanen els clients reincidents d’aquesta nova proposta establerta a Coll Fava, en un ampli obrador, que disposa de forn de pedra, on les pizzes de massa fina es couen amb el seu toc, alhora que també es preparen les amanides i pastes, burgers i frankfurts, que completen l’extensa carta elaborada amb ingredients de proximitat. Si un vol fer un recorregut per Catalunya sense moure’s de casa, pot demanar la pizza Alella, amb botifarra, entre les més populars de la casa, una Castellar del Vallès, que també inclou pollastre i oli de tòfona, una Cardedeu, La Garriga, Lliçà d’Amunt, la geografia és variada, tot i que es pot optar per les clàssiques de sempre, com la quatre estacions, la bolognesa o la carbonara, a escollir entre el format individual o familiar. Es tracta de pizza italiana adaptada a la nostra terra i costums, sempre a punt, amb servei delivery o take away, a convenir.

 

 

Les pizzes es couen en el forn de pedra de l’obrador on també es preparen amanides, pastes, burgers i frankfurts.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.