Ridox aporta elegància i funcionalitat a Can Matas

Personalitzar amb art tèxtil

 

Quan a Ridox van rebre l’encàrrec d’aquest projecte d’un habitatge unifamiliar a Can Matas la premissa era clara: minimalisme i una paleta de colors consistent, amb el mostassa i el gris com a fil conductor. Amb aquestes indicacions, Natàlia Roca, va seleccionar els diferents elements per a realçar l’estètica i funcionalitat de l’espai, aconseguint un equilibri perfecte entre simplicitat i elegància.

A la planta baixa, els propietaris, compromesos amb la puresa de les línies del projecte d’interiorisme, van escollir instal·lar cortines tipus screen del color de la fusteria d’alumini, fent que aquestes s’integrin de manera gairebé invisible amb l’entorn. “D’aquesta manera, aconseguíem preservar la lluminositat natural, alhora que també manteníem la coherència visual del disseny”, explica Natàlia Roca.

En el saló, cor de l’habitatge, destaca el sofà tamany XL, la peça protagonista de l’espai, acompanyat pel piano de la propietària. Els coixins, igualment seleccionats i confeccionats per Ridox, afegeixen el toc de personalitat i calidesa necessaris per personalitzar l’ambient: la guinda del pastís. Amb aquesta idea, a les habitacions del primer pis es va optar per cortines de fil, aportant una sensació de lleugeresa i fluïdesa desitjada a través dels elements tèxtils, tots seleccionats de les prestigioses marques internacionals i nacionals amb les quals Ridox treballa, com Z amb Zeta, Romo i Yutes.

 

 

Sobre Ridox 

Amb 50 anys d’experiència, a Ridox ofereixen les teles més exclusives per a la decoració d’interiors. L’expertise d’aquest negoci familiar és reconeguda per la seva atenció personalitzada tant al client final com a dissenyadors i decoradors professionals. El seu servei integral inclou la presa de mesures, confecció, entapissats, recollida, lliurament i instal·lació. La dedicació del seu equip assegura que cada detall reflecteixi els desitjos i les necessitats dels seus clients.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.