“Si tanques els ulls, a Le Ciel pots veure el mar” – per Josep Maria Corominas

A Le Ciel he tastat l’únic “Cim i Tomba” que possiblement pots trobar a Sant Cugat. Es tracta d’un plat mariner tradicional  de Tossa de Mar, elaborat amb peix, patates, un sofregit de ceba i tomàquet i el toc distintiu de l’allioli. En aquest restaurant d’estil modern i informal el preparen amb rap, daurada i gambes,  d’una manera exquisida, el seu sabor et transporta directe a una barca de pescadors, si tanques els ulls, pots veure el mar. Una experiència que sens dubte repetiré, per tastar altres propostes, com els arrossos, com a plat principal, després d’un pica pica a escollir entre una interessant varietat de platets, com  per exemple les seves ostres saboroses, els seitons marinats amb cítrics i el tàrtar de vieira i gambes vermelles presentat d’una manera molt original. Sens dubte un restaurant a tenir molt en compte, amb una completa carta per a menjar de plat o picar amb productes molt frescos i d’alta qualitat. /

El «Cim i Tomba» és un plat mariner

preparat amb peix, patates, un sofregit

de tomàquet i ceba, i el toc d’allioli.

L’original tàrtar de vieires i gambes vermelles es prepara al moment.
El “Cim i Tomba” és tot un referent de la cuina de Tossa de Mar.
Ostres seleccionades.

Le Ciel de Sant Cugat   

C/ Carrer de l’Endavallada, 14

T. 932 80 15 25

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.