Tips per donar-li un aire més estiuenc a la teva casa habitual. Per Marta Tobella, de Sacum

La pujada de les temperatures ens obliga a fer canvis de roba als armaris, però què passa amb la casa? Podem vestir-la d’estiu per donar-li un look més estiuenc?

 

M’animo a donar-te tres consells molt bàsics en decoració perquè la teva casa sigui més agradable i fresca durant els mesos més calorosos de l’any.

 

1. Teixits lleugers i naturals

Si el sofà del saló és de llana o un teixit càlid com el vellut, pots alleugerar aquesta sensació amb una gran tela de cotó o lli i posar-la per sobre, com si fos una funda. Fes el mateix amb els coixins. Pel que fa a les catifes, la tendència és comprar-les en colors clars, per no haver-les de canviar, però si són molt hivernals, retira-les i canvia-les per unes de jute, per exemple. Les de forma rodona, li donaran un aire despreocupat, en línia amb aquesta època.

 

2. Colors clars i naturals 

Els colors són una part essencial per refrescar la llar. Tant pels elements del saló com per les habitacions, llençols, cobrellits i coixins, aposta pels freds, blancs o blaus. Si prefereixes un estampat, el floral o les ratlles són una bona opció.

 

3. Composicions de gerros de vidre

Col·loca a les superfícies dels mobles foscos, com la taula del menjador i les tauletes de nit, una sèrie de gerros de vidre de diferents mides i alçades, omple’ls amb una mica d’aigua i decora’ls amb branques verdes o flors. Pots fer servir pots de conserves, un recurs infal·lible.

 

 

 

Sacum

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.