Ester i Mamen Fernández, fundadores d’Ombra Interiors

“Adaptem els tendals al bon gust que demanen les cases dels nostres clients”

 

Els tendals verds i taronges amb estructura blanca són cosa del passat. Els espais exteriors mai han sigut tan estilosos com ara, gràcies a la varietat de teles, colors i materials, ja sigui en estructures com en sostres. Ester i Mamen Fernández, d’Ombra Interiors, asseguren que “el bon gust es pot portar a aquests elements, tan importants per gaudir de cada racó que ens ofereixen les nostres cases a l’aire lliure”.

 

El ferro, la fusta i l’alumini són tendència en pèrgoles i altres estructures. Les fibres naturals aporten estil i un aire mediterrani.

 

Des d’una terrassa, un balcó o un jardí, els tendals ens permeten transportar tota mena de moments a l’aire lliure, aportant-nos l’ombra necessària per passar els dies i les nits estiuenques, gaudint d’un àpat o un moment de lectura. A Ombra Interiors creen els diferents projectes d’exterior des del principi, començant pel disseny, la confecció i producció i finalment la seva instal·lació. Els colors foscos, combinats entre ells, el ferro, la fusta i l’alumini, i les fibres naturals per sostres, són tendència aquest estiu.

 

 

Ombra Interiors

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.