Toc personal, per Marta Tobella by Sacum

Marta Tobella, de SacumCoixins, coixins i més coixins

En decoració, l’accessori més versàtil és sense dubte el coixí, un element que ajuda a canviar el look de la teva casa sense necessitat de comprar un moble nou o fer una reforma significant, adaptar-la a les noves tendències i també a cada època de l’any. De cada a l’hivern, a Sacum trobareu les meves propostes, úniques i originals, dissenyades i confeccionades tenint en compte diferents estils, sigui més clàssic, boho o eclèctic. Per aquesta temporada, s’ha elaborat una col·lecció amb textures com el vellut, el pèl, i el lli, en diferents gammes de colors, des dels més naturals, fins als blaus, ocres o marrons, per coordinar amb sofàs, catifes i altres accessoris de la llar, com els plaids o mantes, per decorar la sala d’estar i les habitacions.

Una col·lecció de coixins única, a partir de teles seleccionades, amb noves textures, colors, i formes, per fugir de les propostes més massificades.

I recorda: si vols fer un restyling a la teva casa: comença pels coixins. El resultat és infali·lble!

 

Marta Tobella by Sacum

 

Sacum, by Marta Tobella Sacum, by Marta Tobella Sacum, by Marta Tobella

Gràcies a les textures dels coixins, es pot aconseguir donar un aire més vintage, eclèctic o atemporal a la teva casa. Els coixins que trobaràs a Sacum destaquen per la seva qualitat, naturalitat i elegància, tant en matèria primera, com en disseny i confecció.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.