Projecte d'interiorisme integral de Ridox pel Club de Golf Sant Cugat

El Golf de Sant Cugat i Ridox: treballant amb la trajectòria.

Texte i Fotos: A.Boet

Hi ha obres, hi ha projectes que són com petits icebergs.  Ens enamora la seva bellesa, allò que som capaços de veure, però al mateix temps no som conscients de tot el que a sota hi ha; vuit vegades més del seu volum.  I així és com des de Ridox valorem la realització de la reforma del Club de Golf de Sant Cugat.  Un repte apassionant que permetia a Natàlia Roca desenvolupar la quasi totalitat de serveis que ofereix Ridox Decoració de Sant Cugat.  Un projecte de renovació global per un espai que havia d’adaptar-se en el temps i conservar l’essència dels seus cent anys d’història.  Una actuació a fons en diversos espais sense alterar el normal funcionament esportiu i social.

Part d’aquest volum que no es veu són els quasi 18 mesos d’avantprojecte i reunions de treball que tant Ridox com Va de Interiores (col·laborant en aquest projecte),  van dur a terme per definir espais,  marcar recorreguts per optimització de treballs, definir decoració, escollir materials i sobretot, per marcar els terminis d’execució de cada espai a fi i efecte d’interferir el menys possible en el dia a dia del Club.

Durant uns quants mesos, i aprofitant sobre tot el període estival, l’accés al Club de Golf de Sant Cugat va patir una transformació dirigida a harmonitzar-ho amb el conjunt de l’obra; va renéixer una recepció que combinava el classicisme amb la funcionalitat; es van adaptar els accessos a persones amb mobilitat reduïda; va ressorgir una botiga que avui és un espai de referència; el bar, i el seu entorn, van guanyar vida, comoditat i sobretot nous recorreguts que faciliten la feina dels treballadors; el restaurant es va adequar a les necessitats del Club amb un mobiliari a l’alçada del servei que ofereix, es va actuar en l’espai del Caddie Master i tot l’exterior de la Casa Club es va redistribuir per convertir-lo en un espai acollidor aprofitant els avantatges que imposa el marc de l’edifici principal i el paisatgisme propi d’aquest Club de Golf centenari; una Terrassa Putting Green ideal per l’afterplay.

La direcció i coordinació d’una llarga llista de constructors, industrials, subministradors i inclús artesans va permetre complir els terminis d’execució amb poca afectació a l’activitat social.

Avui, el Club de Golf de Sant Cugat llueix, el seu heretatge cultural i esportiu, amb una imatge adient als socis i usuaris d’aquesta entitat centenària. Ridox  Decoració porta més de quaranta anys oferint servei a Sant Cugat i l’actuació al Golf és un aparador més a la seva trajectòria, que com dèiem al principi, va més enllà del que es veu.

Projecte d'interiorisme integral de Ridox pel Club de Golf Sant Cugat Projecte d'interiorisme integral de Ridox pel Club de Golf Sant Cugat

 

 

 

 

 

 

Projecte d'interiorisme integral de Ridox pel Club de Golf Sant Cugat

 

Projecte d'interiorisme integral de Ridox pel Club de Golf Sant Cugat

 

 

 

Ridox

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.