Vivim Solar uneix l’energia solar a la millor tecnologia d’avantguarda

El regal del sol

Com a usuaris de vehicle elèctric que acaba d’augmentar la petita flota de vehicles que fem servir per produir i distribuir la nostra revista, descobrim la proposta de Vivim Solar, una empresa que ha decidit unir el recurs inesgotable del sol amb la més innovadora tecnologia, per a oferir un servei de qualitat d’avantguarda en projectes d’enginyeria, instal·lació i manteniment de plaques solars i estacions de recàrrega de vehicle elèctric que funcionen directament amb l’energia captada per aquest sistema. “Es tracta d’una solució on pots decidir recarregar el teu vehicle elèctric només amb l’energia del sol, 100% neta i que s’amortitza a curt termini”, assegura l’enginyer i fundador d’aquesta empresa local, Xavier Castellví, qui no obstant això recorda que “aquelles persones que orienten més els seus consums elèctrics a hores diürnes i carreguen el vehicle de dia, amortitzen abans la inversió”. Després d’un estudi de necessitats energètiques, l’equip que dirigeix aquest apassionat del sol, amb un background de cinc anys treballant a l’Àfrica implementant projectes d’accés a l’energia fotovoltaica, dissenya de manera personalitzada la solució més favorable per a cada client. Un servei global que continua amb la seva instal·lació i posterior manteniment, sense oblidar la qüestió de la tramitació. “Ho fem per vocació i no per moda. Porto tota la vida treballant en renovables i em fa feliç veure als meus clients satisfets amb els equips més eficients del mercat i havent rebut un servei impecable amb personal de la casa i una garantia d’instal·lació de quatre anys”, assegura orgullós Xavier. Certament, l’experiència de la conducció elèctrica guanya punts quan et desplaces per Sant Cugat sense contaminar ni fer soroll, pensant que el teu vehicle s’ha carregat gràcies al sol, amb la seva energia infatigable. Et fa sentir com si acabessis de rebre un regal.

 

Xavier Castellví ha treballat per ONG’s de procedència holandesa i alemanya en més de dos-cents projectes d’accés a l’energia fotovoltaica en escoles i hospitals del Congo i Sierra Leona.

 

Les plaques de Vivim Solar porten optimitzadors de potència per treure el màxim rendiment i monitoritzar cada mòdul solar.

 

La càrrega del vehicle elèctric amb sistema solar es una opció neta i que millora la rendibilitat.

Vivim Solar

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.