Vulcano celebra 10 anys amb un menú pels celíacs més exigents

Cap a una cuina sense gluten  sabrosa i de qualitat

És probablement un dels pocs restaurants de Sant Cugat que pot garantir que el vuitanta per cent dels seus plats no contenen gluten i que a la seva cuina no hi ha contaminació creuada. Així ho acredita l’Associació de Celíacs de Catalunya. “Aquí els celíacs, gaudeixen del menjar, ja que no renunciem als sabors de sempre”, afirma la restauradora Ana García Garriga. Coneixedora de les dificultats que fins ara s’han trobat les persones intolerants a trobar restaurants amb una carta i menú de qualitat,l’emprenedora s’ha anat especialitzant a elaborar receptes amb ingredients que no contenen gluten, potenciant els arrossos, una de les seves especialitats, els peixos i les carns. Entre els platerets per picar,el pernil ibèric de gla i els musclos a la marinera no deixen a ningú indiferent, com també passa amb les croquetes de pollastre al curri, un dels seus plats estrella que aviat versionaran pels seus clients celíacs. “Seguim investigant i aviat trobarem una versió que estigui ‘a la altura’”.

Vulcano va obrir les seves portes l’any 2008, com a empresa de càtering, des de la cuina de l’habitatge familiar que de seguida es va reformar per convertir-lo en el restaurant de referència en el que s’ha convertit. El local, de dues plantes, disposa d’àrees reservades, per esdeveniments privats, i compta també amb una gran terrassa per gaudir durant l’estiu. 

Restaurante Vulcano para Flash food Sant Cugat

Vulcano ofereix un menú executiu de dilluns a divendres i un d’arrossos, a escollir entre cinc varietats, durant el cap de setmana. A la imatge, la restauradora Anna García Garriga.
Restaurante Vulcano para Flash food Sant Cugat Restaurante Vulcano para Flash food Sant Cugat Restaurante Vulcano para Flash food Sant Cugat
Arròs de cua de bou i camagrocs – Bacallà a l’all cremat amb bleders – Garrinet ibèric amb cus cus.

Vulcano

No Comments

Post A Comment