Boix interiorisme conserva l’essència i personalitat d’un pis d’origen al carrer Balmes

Voltes i més voltes

A partir del S. XIX la tradicional volta catalana dels masos es va començar a aplicar als edificis nobles de l’Eixample. Aquesta tècnica que es feia per cobrir els sostres, va ser la primera sorpresa amb la qual l’equip de Boix interiorisme es va trobar en començar la reforma integral d’un àtic al carrer Balmes. “Juntament amb els propietaris del pis, vam decidir mantenir la seva l’essència i personalitat sanejant i tractant aquesta estructura arquitectònica present a la majoria d’estances, fent ressaltar les zones de ferro en un color que combina molt bé amb els maons”, explica Marta Boix. La redistribució dels diferents espais, des de les habitacions, fins a la cuina, oberta al menjador, i amb connexió directa a la terrassa, ha donat com a resultat un conjunt estètic d’avantguarda molt suggerent, on la llum també està molt present gràcies a l’encert de mantenir les obertures originals de la façana de l’edifici. La cuina, un altra dels elements claus del projecte, es va emportar el protagonisme que mereixia amb una illa central molt funcional de la col·lecció Line de la marca Santos, de la que Boix interiorisme és distribuïdor oficial.

La cuina, amb mobles sense tirador combinats amb porcellànic blanc, és un model de la col·lecció Line de Santos.

En treure l’antic sostre que tapava les voltes catalanes, es va descobrir una alçada que permetia crear un altell amb una llitera d’estructura d’obra a les habitacions dels més petits.

Les voltes catalanes, presents sorprenentment a gairebé totes les estances,es van sanejar i tractar pel seu òptim manteniment.

 

Boix interiorisme

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.