Boix Interiorisme dissenya una cuina sòbria a mida del client

Solucions enginyoses

Fotografia:  Matt Vondrago

Un cop adquirit aquest pis de l’Eixample barceloní, els seus propietaris van decidir reformar-lo íntegrament. Com que tenien clar que la cuina havia de ser un espai protagonista, van confiar la seva execució a l’experiència i professionalitat de Boix Interiorisme. Des de la primera trobada, van deixar clar que volien una cuina sòbria i elegant, amb predomini de colors foscos.

El primer que defineix aquesta cuina és la seva condició de lloc de pas entre l’entrada i el menjador. Això explica la ubicació d’una illa al centre, que serveix tant per definir el propi espai de la cuina com per deixar obert un passadís exterior per moure’s lliurement per l’habitatge.

 

 

El disseny d’aquesta illa és enginyós. Al costat interior, hi ha una zona d´emmagatzematge, amb una sèrie de calaixos d’obertura magnètica, i una preciosa vinoteca. Al costat exterior, deixa un espai interior lliure per seure als tamborets, que tenen una estètica molt adhient. L’enzimera, coberta amb un marbre negre Zimbabue, també està perfectament concebuda. A un costat hi ha la placa de cocció, que incorpora una campana de superficie que s’aixeca verticalment des del propi immoble. I l’altre costat queda lliure, per fer les funcions simultànies de treball i de barra. Les làmpares penjants de la marca Marcet acaben de definir aquest espai.

A la zona del darrera, les columnes verticals, fetes en porcelànic neolit i amb un elegant color negre al piero di luna, emmarquen tota la zona de l’aigua. Aquesta zona incorpora un prestatge preciós, juga de forma molt hàbil amb la iluminació ambiental i, a nivell cromàtic, combina a la perfecció amb el marró clar del parquet natural d’espiga del pis.

La cuina és de Santos (Boix Interiorisme és el distribuidor principal a Barcelona d’aquesta marca). En concret el model LAH, que té un sistema antiditades amb Nanotecnologia per regenerar el material quan hi ha ratlles, garantint la màxima resistència que pot tenir un estratificat.

 

 

 

Boix Interiorisme

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.