Brunch it! s’obre camí en la gastronomia santcugatenca per la seva qualitat i versatilitat

Crítica gastronòmica amb el Dr. Josep Maria  Corominas

 

El que més crida l’atenció d’aquest nou restaurant ubicat al vell centre de la ciutat és la versatilitat. Es tracta d’un establiment que invita a menjar alguna cosa ràpida, a la terrassa, o a la lluminosa zona cafeteria, però també a gaudir d’un àpat més reposat, a la sala interior, que disposa d’una decoració igualment cuidada. La carta és tanmateix variada, apetible per gaudir d’un àpat complet a qualsevol hora del dia. Jo vaig anar al migdia i també em va sorprendre la qualitat del seu producte de proximitat, amb una encertada combinació de sabors i textures, a destacar el pop tendre i cruixent amb crema de patata i kymchee i els ous benedict amb salsa de trufa i pernil ibèric. A manera d’amanida equilibrada també vaig escollir un interessant poke bowl amb una base d’arròs i pollastre marinat, guacamole, alga nor, pastanga, nap daekon, ceba cruixent, tomàquet xerri, cogombre i salsa teriyaki. I no em vaig poder resistir a provar un roll sandwich de pulled pork amb coriandre i mahonesa de salsa de rostit amb un puntet picant. De postres, em va cridar l’atenció el carpaccio de pinya caramel·litzada amb gelat de coco i crumble de llimona, excel·lent per acabar un molt bon dinar.

 

La carta variada respon a les necessitats de fer un àpat complet a qualsevol hora del dia amb producte de proximitat i qualitat.

 

 

Ous benedict amb salsa de trufa i pernil ibèric; i Poke bowl amb arròs i pollastre.

 

 

Roll sandwich de pulled pork; i Carpaccio de pinya caramelitzada.

 

 

Pop cruixent amb crema de patata.

 

 

 

Brunch it!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.