Capote’s fusiona tradició italiana amb producte local

Pizza al taglio gourmet per tots

Una cosa és menjar pizza i una altra, com fan els romans, és menjar pizza a totes hores. Això és el que s’han proposat Sandra Colom i Santi Capote amb la seva proposta de pizza al tall romà, o pizza al taglio, servida en porcions de més o menys mida, a demanda, no només per controlar la quantitat  que un és capaç de menjar, sinó també per donar opció a tastar entre les diferents varietats en qualsevol moment del dia. En aquest sentit, els propietaris de Capote’s han fusionat la tradicional massa artesana, de lenta fermentació en fred, alveolada i cruixent,  i els productes típics italians, com la porchetta, amb els de proximitat i molt d’aquí, com el pernil ibèric, el botifarró, la sobrassada o les figues. Per a tots els gustos, “estem sorprenent el públic més gran i als nens, per igual”, se serveix a pes i es pot endur a casa, juntament amb les seves postres casolanes, com el tiramisú o el pastís de formatge, per qui no es deixa temptar per la pizza de nutella. Al taglio, és clar!

  

Sandra Colom i Santi Capote estan al capdavant de l’únic establiment de pizza al tall romà de Sant Cugat, que pròximament comptarà amb un servei a domicili.

Capote’s pizza

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.