Capote’s Pizza introdueix noves receptes i fórmules per a tots els públics

Sabor vegà a ritme de blues

La pizza al taglio, o al tall romà, consolidada entre els santcugatencs gràcies a Capote’s Pizza, s’obre camí entre les noves tendències culinàries incorporant ingredients aptes per a vegans. D’aquesta manera, la seva esponjosa massa lleugera i cruixent incorpora receptes divertides  amb tota mena de brots verds com la ruca i el canonge, olivades, tomàquets secs, ceba, i el seu pesto vegà, entre altres productes d’alta qualitat, creant combinacions de color i sabor que no troben a faltar la imperant mozzarella de les receptes més clàssiques, les protagonistes de sempre d’aquest  local que s’adapta també a la moda del vermut, un concepte gastronòmic que torna amb força especialment durant el cap de setmana. Per això, a la plaça Doctor Galtés i de la mà dels emprenedors Sandra Colom i Santi Capote, es pot gaudir d’aquesta beguda de tota la vida, acompanyada d’un tall de pizza, a ritme de blues, folk o flamenc en directe. Els concerts tenen lloc el segon dissabte de cada mes, a l’hora de l’aperitiu, és a dir, entre les 12:00 i les 13:30. Una idea que està agradant, com també està tenint una bona acollida el nou servei de càtering per empreses locals, amb la seva variada carta, tant per a vegetarians, com a vegans i amants de la pizza de tota la vida. Capote’s per a tots els públics! / FOTO Carlos Sánchez Pereyra

Cristina Colom –germana de Sandra Colom – és la nova cara coneguda de Capote’s.

Les noves receptes veganes inclouen tota classe de brots verds, ceba, olivada, tomàquets secs, i el seu particular pesto vegà, entre altres ingredients de màxima qualitat.

      

Capote’s Pizza  – Carrer del Torrent de la Bomba, 36 –  T. 931 587 739

Capotte’s Pizza

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.