El disseny arquitectònic funcional d’Eme Estudio

Tot en ordre

Cada cosa en el seu lloc i un lloc per a cada cosa. Amb aquesta màxima, les arquitectes Purificació Gutiérrez i Anna Alier van afrontar el projecte de reforma integral d’un pis de tres habitacions al barri de Sarrià. Els propietaris de l’habitatge, una parella jove, perseguien un objectiu: l’ordre. “L’estètica havia de ser una conseqüència de la funció”, recorden les responsables del departament de projectes de Mobelia. Per això, el disseny arquitectònic es va basar a distribuir de forma oberta l’espai, unificant materials per donar continuïtat als diferents ambients i una major comunicació entre l’interior i l’exterior i planificant estratègicament la il·luminació. “Aquest aspecte es va projectar de manera que aconseguís crear diferents escenes en funció de l’activitat a desenvolupar en cada espai i moment del dia, des d’una llum tènue per veure la tele, més càlida per rebre als amics i una general amb reforç per cuinar”. La fusta aplicada al terre i revestiments dels armaris, ajuda a crear l’estètica austera dominant, amb elements mobiliaris igualment escollits segons la seva funció, eliminant qualsevol ornament artificiós.

Proyecto de Mobelia Estudio para Flash deco Barcelonapara Flash deco Barcelona Proyecto de Mobelia Estudio para Flash deco Barcelona Proyecto de Mobelia Estudio para Flash deco Barcelona Proyecto de Mobelia Estudio para Flash deco Barcelona Proyecto de Mobelia Estudio para Flash deco Barcelona

La il luminació funcional  planteja diferents intensitats de llum per crear les escenes adients a cada moment.

Les arquitectes Purificación Gutiérrez  i Anna Alier  treballen conjuntament al departmament de projectes de Mobelia, Eme Estudio.

Mobelia

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.