09 Sep El model Zaha de Neolith aporta la netedat i textura ideal per degustar el menú d’Iker Erazkin a Uma
Menjar sobre la taula
L’exclusivitat és un concepte ampli que permet diferenciar una proposta d’altres. En el cas de la restauració, el nou establiment d’Iker Erazkin, un xef que crea distàncies en el món de la gastronomia barcelonina, engloba un concepte únic, més enllà dels fogons. Menjar directament sobre la taula és potser la característica més trencadora del restaurant Uma. “Necessitàvem un material net i d’una textura especial, com la que ens oferia Neolith”, explica la directora creativa de l’estudi d’arquitectes Sánchez Guisado, Silvia Sanchez. Atreta per les prestacions i l’estètica de la pedra sinteritzada de la marca, a més de valorar la bona disponibilitat de l’empresa a l’hora de crear un producte fet a mida, l’arquitecta va optar pel model Zaha, una reinterpretació de la pedra grisa iraniana, amb venes blanques, que deu el seu nom a la cèlebre arquitecta. El color del material aconsegueix tanmateix crear l’efecte de lluminositat adient per l’entorn.
www.neolith.com
Sorry, the comment form is closed at this time.