El renovat showroom de Tangent Interiorisme inspira espais integrals

Una exposició per viure-hi

En l’aventura de reformar un pis, resulta complicat imaginar el nou espai, pensar en una distribució més adient amb propostes de mobles i il·luminació renovades,  Per això, el nou showroom de Tangent Interiorisme és una petita representació actualitzada de les principals estances d’un habitatge familiar: la cuina, un dels centres neuràlgics de les actuals llars, té doble presència, amb una de les propostes totalment oberta al menjador i a la sala d’estar, amb armaris a mitjana altura que integren tots els electrodomèstics necessaris, una tendència que cada vegada s’imposa més, com la d’integrar la sala de bany a l’habitació principal, l’anomenada suite, així com una àrea pel vestidor ben planificada per optimitzar al màxim l’espai. Aquesta i altres solucions per connectar les diferents peces de la casa de manera harmònica inspiren els nous projectes que l’estudi liderat per Joan Maria Sala duen a termini amb la qualitat del seu servei integrat  garantit. La il·luminació segueix jugant un paper elemental donant coherència i calidesa a tots els ambients. Un segell indiscutible.

 “Hem redissenyat l’espai d’exposició perquè qualsevol client es pugui imaginar com pot quedar el seu pis” Joan Maria Sala.

Tangent és distribuïdor de firmes de disseny, com Franke, amb un sistema de pica patentat, per a cuines perfectament organitzades.

 

Els vestidors i els banys s’integren en els projectes més funcionals i estètics de Tangent interiorisme.

 

La il·luminació, sempre càlida i tènue, és un dels elements claus de Joan Maria Sala: “fem tangible l’intangible”, assegura.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.