El viatge de Marta Miret, emmarcadora artesana

Passió emmarcada

 

 

Si hi ha un establiment entranyable a la ciutat, aquest és Erai, la botiga de marcs de Marta Miret, que també dedica un espai a exhibir l’obra dels seus amics, els artistes. L’emmarcadora artesana ha perfeccionat el seu ofici durant més de vint anys, descobrint que la veritable màgia resideix en la connexió amb els seus clients i les obres d’art que ajuda a embellir.

El seu viatge va començar com a aprenent, però amb el temps, la tècnica es va convertir en una vocació. Una vocació que avui l’apassiona. “Cada vegada estimo més la meva feina, gaudeixo formant part de les històries que amaguen les obres d’art i els objectes que em porten per emmarcar”.

Veritablement, la seva contribució forma part del conjunt final. Des del marc, el tipus de fusta i el color,  fins al paspartú, Miret selecciona meticulosament  cada detall per a ressaltar l’essència de l’obra. De fet, la combinació de la seva destresa tècnica i expressió personal és una forma artística en si mateixa.

La seva reputació es basa en la seva habilitat per a comprendre i realçar la visió de l’artista o la intenció del client en demanar-li l’emmarcació d’un objecte particular, transformant cada obra emmarcada en una peça única.

Marta Miret comparteix les seves creacions a través de les xarxes socials, on interactua amb la comunitat artística i els seus seguidors, enfortint unes relacions que donen sentit a la seva vida.

 

Foto: Lafotogràfica

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.