El xef Pau Pérez, d’Aflamas, empatitza amb els seus clients vegans

Un menú d’autor Wellness   

El menú Wellness es fa un forat a la cuina de Pau Pérez. Adaptant-se a les noves realitats, el xef d’Aflamas ha comptat amb una coach nutricional per adaptar la seva carta a les necessitats veganes d’una part dels seus clients. Apassionat de les baies d’açaí, i altres superaliments, de tota classe de bolets, es podria dir que la tòfona és un dels seus ingredients més apreciats, la sensibilitat de Pérez està afavorint aquesta imparable transició a una cuina més saludable. “S’ha d’arribar a un equilibri, és una qüestió de salut, però també de sostenibilitat”, reflexiona el xef. Com a alternativa als seus valorats menús d’autor i de temporada, el nou menú Wellness, nutricionalment molt equilibrat,incorpora receptes més lleugeres aptes també aquells comensals habituals interessats a provar suggerents propostes com la vichyssoise de carabassó, céleri i fonoll i un ravioli vegetal amb duxelle de bolets, l’ou a 63ºC amb trinxat de verdura i tòfona i el fricandó amb la seva base tradicional i moixernons, però amb proteïna ve   getal. Un nou món de possibilitats que anirà ampliant, segons marquin les tendències, que igualment exigeixen incorporar postres i begudes alternatives, com el iogurt grec amb baies d’açaí i la granola amb fruits secs, i la kombucha, respectivament, i altres opcions per cobrir intoleràncies alimentàries, com la lactosa o el gluten.Una cuina incloent pensada per tothom, sense oblidar els amants de la carn, el peix i els làctics, que poden continuar gaudint dels menús de sempre./

La cuina de Pau Pérez és incloent, pensada per a tota classe de sensibilitats i intoleràncies.

El restaurant disposa de sales privades, des de quatre fins a catorze comensals.

   El tiramisú de Pau Pérez és tot un regal pels sentits.

Fricandó vegà amb salsa tradicional, moixernons, i proteïna vegetal.

 

Aflamas

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.