Fet a mà, fet a mida, fet per cada ús; per Natàlia Roca, de Ridox Sant Cugat

Ara és l’hora

El temps ens deixa ara, encara que tímidament, anar donant cops d’ull als nostres espais exteriors. Ens els mirem i desitgem poder tornar a fer-ne ús. El clima encara no ens permet gaudir-ne plenament, però arribarà el moment en què voldrem sentir-nos còmodes, que estarem millor fora que dins de casa. I ara encara som a temps de planificar com volem que aquest espai ens aculli, com volem que sigui un mirall de la nostra imatge, que tingui la continuïtat del nostre espai interior o tot el contrari. Tal com el farem reviure amb els colors de plantes i flors, també li podem donar vida amb el mobiliari i complements.

 

 

Ara som a temps de planificar l’espai exterior per la nova temporada estiuenca amb possibilitats infinites a mida: coixins, entapissats, pufs, i molt més.

 

 

A Ridox ja fa molts anys que ens hem especialitzat també en les teles d’exterior, l’urbanisme de Sant Cugat ho genera, i som conscients que ara és el moment, a pocs mesos vista de l’ús extensiu dels espais exteriors, de canviar-li l’estil o tenir la sensació de que l’estrenes per primera vegada. És per això que els nostres tallers, tapissers i confeccionistes s’han organitzat segons els seus punts forts: d’un costat l’entapissat i reentapissat de mobiliari d’exterior, creació de butaques i pufs a mida, amb possibilitats il·limitades gràcies al fet que es pot combinar la seva artesania amb la nostra àmplia gamma de teles. I d’altra banda la confecció manual d’infinites possibilitats de coixins, de mides, de formes, amb teles d’exterior, l’accessori ideal per convertir qualsevol espai en un lloc acollidor i còmode.

 

 

Els bancs al sol, ara que escalfa, o l’ombra en els mesos durs de calor; les gandules o matalassos al voltant de la piscina, tot té la seva mida, la seva funció, la seva practicitat, però també s’ha d’aconseguir que destaqui al mateix temps que s’integra amb els nostres desitjos. I això només s’aconsegueix d’una manera, fet a mà, fet a mida, fet per cada ús, fet per cada client en exclusiva. Això és Ridox a Sant Cugat.

 

 

Ridox

Foto 1 : Pepe Peñalver.

Foto 2: Guell Lamadrid.

Foto 3: Lizzo.

Foto 4: Natàlia Roca, de Ridox.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.