Hanan Haulani i Yolanda Aradilla inauguren The perfect sense

La concept store de la salut visual

En línia amb les noves tendències d’obrir espais comercials i de serveis amb una proposta creativa on l’interiorisme té un paper destacat, Hanan Haulani i Yolanda Aradilla han portat a Sant Cugat la seva oferta inspiradora en la cura de la visió. Les optometristes han complementat les seves especialitats per oferir un servei integral en aquesta àrea de la salut que els apassiona. “Després de conèixer-nos a l’ICR, vam començar a somiar”, recorda Yolanda, especialista en contactologia, quan treballant a l’Institut Català de la Retina, juntament amb Hanan, experta en visió binocular, es van adonar que podien muntar un nou concepte de botiga oferint les dues especialitats alhora i van decidir aprofitar les sinergies per emprendre el seu propi projecte. “Aquí s’estilen més les òptiques”, assegura Hanan, que aprofita per destacar que el seu establiment està enfocat a donar un servei en el tractament de problemes oculars de màxima qualitat i no a la venda de productes, tot i que tenen una zona comercial amb una selecció d’ulleres, lents de contacte, col·liris i vitamines, a més a més d’un corner de dermocosmètica especialitzada en el contorn de l’ull, on la pell és tan fina i delicada, amb una interessant oferta en maquillatge i cremes. Tot pensat des d’un enfocament integral per a la comoditat del seu pacient i poder cobrir totes les seves necessitats, en un entorn decorat amb exquisit gust amb elements nòrdics per a procurar un confort total durant la visita.

 

L’enfocament es basa a oferir un servei interdisciplinari capaç de crear vincles amb el pacient.

 

Les dues sòcies de The perfect sense: Yolanda Aradilla, especialista en contactologia, i Hanan Haulani, experta en visió binocular i opto pediatra.

 

La decoració nòrdica combina la fusta amb lluminàries geomètriques i altres complements estilosos perquè l’experiència de la visita sigui rodona.

 

The perfect sense

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.